Podatki o podjetju

Studio Urška Marolt s.p.
Šolska ulica 28
3330 Mozirje
Slovenija
DŠ: SI96620838

Telefon: 00386 41 637 884
Email: martise@martise.eu

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine MARTISE so sestavljeni v skladu z Uradnim listom RS – “4288. Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) (uradno prečiščeno besedilo)” ter na podlagi priporočil GZS-Gospodarske Zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino MARTISE, ki je ponudnik storitev e-poslovanja, upravlja podjetje Studio Urška Marolt s.p.

Ob registraciji v sistem spletne trgovine MARTISE, obiskovalec pridobi uporabniško ime (enako uporabniškemu imenu njegove elektronske pošte) ter svoje geslo.
Obiskovalec strani je ob registraciji dolžan vnesti relevantne in pravilne osebne podatke. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine MARTISE, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Transparentnost informacij

(sestavljeno po povzetku zakonodaje)
Spletna trgovina MARTISE se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) določen način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta, se ponudba spletne trgovine MARTISE ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Cene se predstavljajo kot Redne cene, Akcijske Cene in Spletne cene ob priložnosti.
Redne cene so maloprodajne cene, ki jih določa podjetje Studio Urška Marolt s.p.
Redna cena v spletni trgovini MARTISE je prikazana tako neregistriranim kot registriranim uporabnikom spletne trgovine.

Akcijska cena je cena, ki se pojavi in velja za nakup oblačila preko spleta, ki je ugodnejši od ostalih. Gre za omejeno število vročih oblačil za katere ni nujno, da so vseh številk in barv.

Spletna cena je cena, ki se pojavi in velja za nakup preko spleta v primeru, ko gre za določeno število artiklov v omejeni količini ali posebno kolekcijo športnih oblačil, ki jo je možno naročiti samo preko spletne trgovine MARTISE.