ZA ŽIVLJENJE PO TVOJIH MERAH.

We dare you to try MARTISE.

Si drzneš poskusiti?

Oblikujemo in izdelujemo oblačila, prilagojena le tebi: tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam.

Z oblačili želimo poudarjati tvojo individualnost in edinstvenost, da se MARTISE oblačila prilagajajo le tebi (tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam). Da se v njih počutiš še bolj samozavestno, elegantno urejeno in športno udobno čez cel dan. Da lahko še lažje izžarevaš svojo osebnost in si to, kar si. Za življenje po tvojih merah.

 

MARTISE

Oblikujemo in izdelujemo kolekcije modnih športno-elegantnih ženskih oblačil. Posamezen model individualno prilagodimo tebi: tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam.


 

Sva mati in hči, Urška in Martina Marolt, obe modni oblikovalki (in navdušeni rekreativni tekačici, ljubiteljici narave, potovanj, umetnosti in dobre kavice …). Preplet dveh različnih svetov (večletnih izkušenj na modnem področju za podjetja, kot so Elkroj, Toper, Elan in mladostne želje po kreativnem izražanju) je globoko vtisnjen v najino blagovno znamko MARTISE, ki sva jo ustanovili leta 2013.

Združujeva poslovno in privatno, elegantno in športno, fino in casual, kvalitetno in udobno, klasično in modno. Kombinirava različne teksture, vzorce in dolžine ter iščeva lepoto v kontrastih in nasprotjih. MARTISE oblačila so v koraku z modnimi trendi, hkrati pa so nosljiva več sezon. Neizmerno uživava, ko elegantne, poslovne stajlinge spreminjava v bolj športne in sproščene, saj športna elegantnost izžareva najino osebnost.  Želiva, da so oblačila iz MARTISE kolekcij vsestranska in res uporabna. Oblačila, ki jih lahko uporabljaš za različne priložnosti vsak dan v tednu. Da jih lahko oblečeš zjutraj, nosiš v službi, na sestankih, kjer boš elegantno službena in športno sproščena na klepetu s prijateljicami po službi. Da istemu stajlingu nizke čevlje samo zamenjaš s petami in dobiš outfit za poslovni sestanek ali okusno večerjo. Da lahko udobno potuješ.

Želiva, da se v MARTISE oblačilih počutiš samozavestno, elegantno urejeno in športno udobno čez cel dan. Da se MARTISE oblačila prilagajajo tebi (tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam), da lahko še bolj izžarevaš svojo osebnost in si ustvariš življenje po svojih merah.

Pod skrbno roko najine ženske ekipe so MARTISE oblačila izdelana v v naši šivalnici na Trnoveljski cesti 2a v Celju. Verjamemo, da se ljubezen, ki jo namenimo oblikovanju in izdelavi vsakega kosa, prenese z oblačilom naprej. Obsedene smo z vrhunskim prileganjem oblačil, zato ves čas raziskujemo, razvijamo in izboljšujemo kroje. Naš glavni cilj je, da dobiš oblačilo, ki je res po tvojih merah.


Prav tako izdelujemo ostala ženska oblačila po meri (za posebne priložnosti, poroke, maturantske plese …), moška oblačila po meri (poslovne obleke, hlače, suknjiče, srajce …).Oblikujemo tudi celostne podobe in izdelujemo uniforme zaposlenih v različnih podjetjih, kjer se zavedate pomembnosti unikatnega izgleda, ki sovpada z edinstvenostjo vašega podjetja.


Oblačila vas in vaših uslužbencev so del prvega vtisa, ki si ga izoblikuje vaša stranka o vašem podjetju. Drznite si poskrbeti, da bo po vaših merah. Da bo individualno prilagojen in brez besed govoril o unikatnosti in odličnosti vašega podjetja.

MARTISE