DO UNIKATNEGA IZGLEDA Z MARTISE OBLAČILI

 

Pozdravljena na spletni strani MARTISE! Prav res sva veseli, da si se ustavila tu!

In hvala, da si del najine zgodbe!

Želiš izvedeti več o MARTISE in o tem, kaj ti nudi?

MARTISE je blagovna znamka modnih ženskih oblačil, pod katero od leta 2013 ustvarjava Urška (mati) in Martina (hči) Marolt. Večletne izkušnje modnega oblikovanja v večjih slovenskih podjetjih (Elkroj, Elan, Toper), oblikovanja po meri, oblikovanja celostnih podob za podjetja, hotele (HERBAL – Glamping resort Ljubno, Relax turizem, Hotel Cubo, Petrol, Hotel Aleksander Rogaška, Grand hotel Rogaška, Hotel Slon Ljubljana, G design hotel … ), razvijanja osebno prilagojenih krojev in svež pridih mladostne želje po kreativnem izražanju so bili povod za začetek najinega sodelovanja.

Mama in hčerka. Morda se ti zdi drzna kombinacija. MARTISE za naju predstavlja čudovit in poseben način soustvarjanja. Na pozitiven način zabrisujeva meje med osebnim in poslovnim svetom ter ju združujeva v najini skupni ljubezni: blagovni znamki MARTISE.

MARTISE je drzna, drugačna, osebna, prilagodljiva družinska blagovna znamka, namenjena  sodobni ženski, ki želi biti opažena.

Vsa oblačila so izdelana v Sloveniji (HVALA, ker podpiraš slovenske ustvarjalce in raje izbiraš slovenske izdelke!). Izbirava kakovostne materiale, ki ti zagotavljajo udobje. Posebno pozornost posvečava notranji izdelavi oblačil, saj verjameva, da lepa notranjost sije tudi navzven.

MARTISE JE ZATE!

Si drzna, ambiciozna, vztrajna, predana, uspešna ženska? Želiš to postati? Želiš modna oblačila, ki so osebna in prilagojena tebi?

Najina MARTISE obljuba zate:

Ustvarjati modna, drzna, kvalitetna in udobna oblačila, ki se prilagodijo tvoji postavi in pokažejo tvojo osebnost, da si drzneš iti korak dlje.

THE HEART OF MARTISE

drznost

Drzni si slediti svojim sanjam, drzni si živeti življenje, ki si ga želiš, drzni si poskusiti.

osebnost

Kvalitetni osebni odnosi so za naju na prvem mestu in takšen odnos želiva vzpostaviti tudi s tabo.

prilagodljivost

MARTISE oblačila se prilagodijo tvoji postavi in pokažejo tvojo edinstveno osebnosti.

SLOGAN: I DARE YOU TO TRY

Drzni si! Drzni si poskusiti! Drzni si poskusiti MARTISE. Drzni si narediti korak dlje.

MARTISE POSLANSTVO

I dare you to try to live in the moment …

I dare you to live your life to the fullest …

I dare you to try to be the best version of yourself …

What would you do if you knew you could not fail?

I dare you to try …

I dare you to try Martise.

Želiva, da spletna stran postane prostor zate, ki te bo inspiriral in motiviral. Da MARTISE postane znamka, ki te spodbuja, da si drzneš iti še dlje in s tem dobiš še več od življenja. Ker si zaslužiš.

S tabo se želiva povezati kar se da osebno. Želiva biti avtentični in govoriti iz srca. Na tej strani bova delili nasvete o modi, oblačenju, kombiniranju oblačil, o kreativnem procesu razvijanja kolekcij, o stvarek, ki naju navdihujejo ter se včasih dotaknili tudi drugih življenjskih področij.

Verjameva, da smo srečne, neustrašne in drzne ženske neustavljive. Vsaka ženska je sama po sebi inspiracija za ustvarjanje kolekcij in oblačil. Z veseljem oblikujeva zate!

..in..

WE DARE YOU TO TRY MARTISE

P. S. Več o nama si lahko prebereš tu.

IME