MARTISE kolekcija in First Love Yourself dogodek za ženske

MARTISE dogodek

F.L.Y., I dare you to try (#FirstLoveYourself)

Izberi sebe.

V znamenju nove MARTISE kolekcije smo v četrtek, 8. novembra, v Studiu MARTISE pripravile ženski večer za najine drage stranke. Naj jim rečem kar prijateljice. Izrabili sva priložnost in nekaj trenutkov govorili o tem, da moramo večkrat izbrati sebe, se postaviti na prvo mesto, se sprejeti, imeti rade, si ustvarjati lepe trenutke ter v njih iskreno uživati. In prav to smo v sproščenem večeru, obdane s prijetno družbo (več kot uspešno) tudi počele.

Gostja večera, Petra Greiner, je z nami delila svoje fizioterapevtsko znanje in nam podala nekaj dobronamernih praktičnih nasvetov, ki jih ženske pogosto premalo prakticiramo (Petra, s svojimi dejanji vsak dan znova potrjuješ, zakaj si bila izbrana za Slovenko leta, hvala!).

Ko pišem tale zapis (iz vseh strani sem obdana s čudovitimi šopki, ki ste nama jih poklonile), si dovolim vzeti nekaj trenutkov za to, da sem preprosto zahvalna. Pristni nasmehi iz fotografij so verjetno dober dokaz, da ste se imele tudi vi tako prijetno kot midve. Zato drage prijateljice, še enkrat hvala (kaj takega še ponovimo)! <3

MARTISE oblačila (tudi zgoraj omenjena nova kolekcija) nastajajo z željo, da se v njih počutite super skozi cel dan. Da se počutite še malo bolj samozavestno, sproščeno, udobno v svoji koži. F.L.Y. majčke (naredili sva tudi nove, zimske modele) pa bodo z unikatnimi krili še naprej neposredno komunicirale, da imejmo najprej rade sebe.

Vabljene v MARTISE studio v Celje, da si v živo in skozi oblačila ogledate najino zgodbo.

Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).