Grand hotel Sava

Grand hotel Sava

V osrčju zdraviliškega parka v Rogaški Slatini mogočno stoji Grand hotel Sava. Prvič sva se z omenjenim hotelom srečali pred nekaj leti, ko smo tam praznovali dedijev rojstni dan. Spominjam se, da smo bili navdušeni bili nad raznovrstno ponudbo, okusno pripravljeno hrano, prijaznim osebjem in že takrat nama je bil všeč ambient tega veličastnega hotela.

Zato sva bili še toliko bolj veseli, ko so za oblikovanje in izdelavo uniform za sobarice in čistilke izbrali MARTISE. Na podlagi njihovih želja in ogleda prostorov hotela (dovršen, eleganten interier v zemeljskih rjavkasto-bež tonih) sva pripravili nekaj predlogov, sami pa so izbrali model, ki ga lahko vidite na spodnjih fotografijah. Uniforme so z dodatnimi elementi in materialom prilagojene čiščenju hotelskih sob, da se lahko osebje pri opravljanju svojega dela v oblačilih dobro počuti.

Izredno sva zadovoljni z rezultatom, hkrati pa se najlepše zahvaljujeva za zaupanje,

Urška in Martina 

Grand hotel SavaGrand hotel SavaGrand hotel Sava

Foto: osebni arhiv, https://www.hotelscombined.si/Hotel/Grand_Hotel_Sava.htm, https://www.viaslovenia.com/sl/hoteli/rogaska-slatina/grand-hotel-sava.html

Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).