Oblačila po tvojih merah

Sva ti že kdaj povedali, zakaj imamo pri MARTISE takšno strast, da ustvarjamo oblačila, dodatno prilagojena le tvoji postavi in željam?

 

OBLAČILA PO MERAH

Začelo se je kar nekaj let nazaj, ko se je mami po dolgem obdobju dela  kot modna oblikovalka hlač v Elkroju odločila za samostjono pot. Se ti je že zgodilo, da si si zaželela novega oblačila, pa nikakor nisi našla takšnega, ki bi ti bilo všeč in bi se ti hkrati dovolj dobro prilegalo? No, midve sva res težko našli nekaj, kar bi dosegalo ta dva kriterija, saj sta se ponavadi vedno izključevala (če nama je bilo kaj všeč, ni pasalo najini postavi in obratno). Mami je imela ogromno izkušenj o tem, kako mora izgledati par vrhunskih hlač in znanje je želela uporabiti v praksi. Sprva je nekaj oblačil oblikovala le za naju in za ožji krog prijateljic, kjer je spretno združevala svoje ideje z našimi željami. Začetno nezadovoljstvo nad ponudbo in znanje o tem, kako bi morala biti oblačila krojena, sta prinesla nove rešitve in novo zgodbo. Iz majhnih začetkov je tako zrastla blagovna znamka MARTISE, kjer je naše glavno vodilo izdelovanje oblačil po meri.

Imamo tako zelo različne postave, da je včasih iskanje oblačil po trgovinah prava nočna mora (Že tako smo izpostavljeni stresu, zakaj bi nas v slabo voljo spravljalo še neuspešno iskanje oblačil po trgovinah, ki na koncu še ne pašejo naši postavi?). Velikostne številke nikakor ne morejo konkurirati oblačilu, izdelanemu po meri. Izdelovanje oblačil po meri pa zahteva ogromno znanja na vseh stopnjah (od oblikovanja do šivanja posameznega kosa) in predvsem ogromno dodatnega časa za razvijanje ter prilagajanje kroja individualni stranki. Je tista težja pot in čedalje bolj ponosne smo, da se nismo zadovoljile le z izdelovanjem lepih oblačil po velikostnih številkah. Zadovoljstvo strank, ko končno pridejo do izdelka, ki jim je prav, pa odtehta ves dodatni čas in raziskave, ki so bile namenjene temu, da je nastal po meri izdelan kos.

Poleg dobrega prileganja (to izhaja iz premišljenega oblikovanja in kasneje pravilnega krojenja) ti želimo zagotoviti tudi dobro počutje in udobje, zato sva zelo pozorni pri izbiri pravih materialov (trudiva se izbirati predvsem tiste najboljše, ki so vizualno posebni, prijetni za uporabo in enostavni za vzdrževanje). Ker je najina želja, da MARTISE oblačilo res nosiš, želiva, da izdelek paše v tvojo garderobo. Zato nama je zelo  pomembno, da pred izdelavo poslušava tvoje želje in spoznava tvoj življenjski stil (kaj rada nosiš, v čem se dobro počutiš, za kakšno priložnost rabiš oblačilo …). Tako ti najlažje predlagava najboljšo izbiro zate.

Z naročilom MARTISE oblačila boš dobila svoji postavi in željam prilagojen izdelek. Za življenje po tvojih merah!

Si tudi ti nezadovoljna z oblačili po velikostnih številkah, ker ti nikakor niso prav ali pa si enostavno želiš nekaj unikatnega?

Obišči naju na Trnoveljski cesti 2a v Celju in z veseljem ustvarimo nekaj, kar bo res po tvojih merah.

I dare you to try!

Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).