Moški suknjič

Ker je bil zadnji teden MARTISE suknjič iz spodnjih fotografij sestavni del moje službeno-dnevne garderobe, si definitivno zasluži, da o njem kaj napišem (pozor: trenutno je izpodrinil celo mojo go-to jakno iz umetnega usnja!!). Sicer lanski model, ampak sem prepričana, da bo letos še bolj zaživel, saj so moški in preveliki (oversized) suknjiči (predvsem črtasti in karirasti) zagotovno eden večjih trendov prihajajoče sezone.

Zakaj je tako uporaben? Ker doda mojemu drugače bolj športnemu stilu težo in eleganco. Oblečena vanj se zaradi njegove ohlapnosti počutim izjemno udobno in zaradi preproste sofisticiranosti hkrati samozavestno (like a boss – in kdo se ne bi želel počutiti tako?).

Oblečena sem v moč, da si drznem postajati najboljša verzija sebe. 

Lahko ga kombiniram k čisto ozkim ali baggy hlačam. Zraven oblečem jeans hlače in športne copate ali pa visoke pete, če me čaka kaj res pomembnega. Pod njega lahko brez težav oblečem majčko in jopico (uživam v večplastnem oblačenju – je izjemno praktično in hkrati kreativno). Za totalno eleganten videz pa stajlingu dodam hlače iz istega materiala.

Naj malo nakaže smer in stil nove MARTISE kolekcije, ki pride kmalu. In že zdaj vas navdušeno opozarjam, da ga boste na meni redno videvale vse do naslednje pomladi (k svoji garderobi pa bom do takrat zagotovo dodala še kakšnega … hmm … že razmišljam o karirastem 😀 ).

Urška

Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).