F. L. Y.

#FirstLoveYourself

Vse se je začelo s kreativnim seminarjem o kulturi oblačenja in ličenja (Start-up osebnega stila), kjer smo z nadarjeno in srčno makeup artistko Matejo Pozeb govorile o osnovnih kosih garderobe in ličil, potrebnih za osvežitev ali nadgradnjo osebnega stila. In #FirstLoveYourself je bil izbran kot slogan dogodka, saj vse tri verjamemo, da je to tisti pravi začetek, potreben za spremembo. Majčke so nastale kot dodatek k celotnemu dogodku, a se nama je sporočilo zdelo tako pomembno, da ga zavzeto objavljava še naprej. Oblačila so del naše zunanjosti in močno povezana z našo samopodobo, ki pa je po najinih izkušnjah v velikem številu primerov še vedno zelo nizka.

#FirstLoveYourself#FirstLoveYourself

Kot vidiš, imajo F. L. Y. (fly – leteti) majčke čisto svoja krila. Za rokave sva izbrali malo drugačen kroj in k beli osnovi kombinirali različne druge materiale. Nalašč so bolj opazne. Nalašč izstopajo. Da vidiš napis. Da prebereš. Morda razmisliš.

Da nastane končni izdelek, mora majčka čez kar nekaj pridnih rok, ki nama pomagajo, da najine ideje skupaj s sporočilom o samoljubezni res zaživijo.

Se postavljaš na prvo mesto? Se imaš rada tako močno, kot imaš rada svojo družino in osebe, ki so ti najbližje? Govoriš s sabo tako, kot bi govorila z najboljšo prijateljico? Se brezpogojno sprejemaš (to pomeni z vsemi napakami, odvečnimi kg, slabo voljo, slabimi dnevi in predvsem vsemi izkušnjami, ki so te izoblikovale … )? Ljubezen je osnova za rast. Ljubiti pomeni sprejemati. Ja, tudi sebe. Ker brez samoljubezni nikoli ne bomo dovolj dobre. Vedno “bo kaj narobe”. Škoda je vsakega trenutka, ko smo v vojni s sabo. Ker ni časa in prostora za takšne misli. Tudi sama se še vedno dnevno zalotim, da se primerjam z drugimi, da se včasih ne maram, ne cenim dovolj … Ampak že majhna količina samoljubezni in prijaznosti do sebe spremeni moj dan na boljše. Se ti dogaja podobno?

Ko se imam rada, ko se sprejemam, se počutim boljše v svoji koži. In boljše počutje v svoji koži je tisto glavno, kar ti želiva podariti z MARTISE.

#FirstLoveYourself

In ko mi je za vikend gospod, ki sem ga prvič videla, rekel, da imam lep napis na hrbtu majčke ter da se z njim popolnoma strinja (#FirstLoveYourself), je majčka dosegla svoj namen. Da prebereš. In nato razmisliš, če dovolj pogosto prakticiraš samoljubezen.

Imaš kakšen nasvet? Pošlji nama sporočilo in z veseljem ga bova delili naprej, saj smo tu, da si pomagamo in se spodbujamo. In … Imej se rada! <3

#FirstLoveYourself
Želiš tudi ti širiti tako pomembno sporočilo? Naj postane F. L. Y. majčka del tvoje pomladno-poletne garderobe:
Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).