Milano: sejem

V začetku februarja 2017 sva se odpravili na kratek (in intenziven) dvodnevni izlet v Milano. Zakaj? Šli sva na sejem Milano Unica, kjer so predstavili najnovejše materiale in dodatke za pomlad 2018 (ja, vem, da je vmes še celo leto, ampak v modnem svetu moramo vedno razmišljati en korak naprej). Prestižne tkanine za moške obleke, nove tehnologije, avantgardne tkanine, športni, klasični, eko, sodobni materiali (z eno besedo: za naju RAJ!!)

Tu lahko vidite nekaj barvnih smernic za naslednjo pomlad (o letošnjih pa vas obvestim prav kmalu). 🙂

Vir: Pinterest

Večer sva izkoristili za sprehod po mestu. Milanska stolnica Duomo naju je veličastno pozdravila v vsej svoji gotski lepoti (naj bi bila 5. največja cerkev na svetu). Nadaljevali sva seveda na Via Monte Napoleone, ki je najbolj znana nakupovalna ulica v Milanu in njegova najpomembnejša modna četrt, kjer imajo butike najprestižnejše modne hiše.

Vedno navdušeno opazujeva izložbe, kjer so razstavljeni najbolj mamljivi in posebni kosi. Pozorni sva na stajlinge, barve, okolje, dodatke … Koliko navdiha! Dež naju ni čisto nič oviral, prej bi rekla, da je dal mestu poseben čar. In kaj je bolj italijanskega, kot zaključiti večer v tipični italijanski restavraciji s krožnikom odličnih testenin?

Naslednji dan sva ponovno iskali zaklade na sejmu (in jih tudi našli 😀 ) ter se v večernih urah vrnili domov. Polni lepih spominov in novih idej. Sedaj nestrpno čakava na vzorčke blaga in zagotovo ga boste lahko videli v naslednjih kolekcijah, ki jih že ustvarjava.

Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).