MARTISE in modni trendi

Top 5 modnih trendov

Se kdaj sprašujete, kako trende z modnih revij spremeniti v stajling, ki bi ga lahko nosile na dnevni bazi?
Vas včasih fotografije s tednov mode pustijo zmedene, ker si na noben način ne znate predstavljati, kako bi same nosile kaj takega?

 

Oblikovalci želimo s predstavljenimi kolekcijami ustvariti predvsem določeno vzdušje, ki si ga zamislimo, in pokazati lastno kreativnost. Predlagane smernice za sezono, skupne različnim oblikovalskim hišam (podobni materiali, kroji, silhuete), krojijo trende.

Midve trende seveda redno spremljava (zadnja poročila za jesen in zimo se nahajajo tu: oblačilni trendi, barvni trendi, trendi vzorcev), v MARTISE oblačila pa na svoj način vključiva tiste, ki se naju najbolj dotaknejo. Vedno želiva ustvariti nekaj, kar je na prvem mestu uporabno in funkcionalno, da lahko ta kos oblačila redno nosite.

Ponavadi predstavlja trendy oblačilni kos tisti del outfita, ki je bolj opazen in izstopa od ostalih oblačil. Trendovsko oblačilo uravnotežite in ublažite s tem, da zraven kombinirate bazična. Tako tudi za vsako sezono svetujeva, da si najprej priskrbite osnovno bazo oblačil, torej takšna, ki so barvno bolj nevtralna in omogočajo raznoliko kombiniranje z ostalimi barvami ter kroji. Pri tej skupini sta v ospredju predvsem kvaliteta materiala in pa prileganje oblačila vaši postavi. V ta oblačila se splača investirati in izbrati takšna, ki jih boste lahko nosile več sezon (we dare you to try MARTISE 😀 ).

Trendovska oblačila pa so v modi ponavadi le eno sezono, menjajo se zelo hitro, a vsekakor poživijo celoten stajling in okolici sporočajo, da živite v koraku s časom. Idealno razmerje za določeno sezono je od 30% do 50% trenovskih oblačil, ostal prostor v omari pa naj zasedajo bazična oblačila.

Tu sva izpostavili 5 najinih letošnjih najljubših trendov in kako sva jih v obliki zgornjih delov vključili v novo MARTISE kolekcijo (ogledaš si jo lahko v MARTISE ateljeju v Celju). Zraven lahko povsod kombinirate temne hlače in zagotovo ne boste zgrešile. Torej še enkrat: najbolj preverjena formula je, da izpostavite en trendy kos, ostala oblačila pa naj ostanejo nevtralna.

Seveda pa ne vzemite tega kot stroga pravila, ki se jih morate dosledno držati. Ustvarite izgled, ki funkcionira za vas in prilagodite modne trende sebi v korist. Bodite samosvoje, skozi oblačila poudarite svojo osebnost. Saj veste: pravila so zato, da se kršijo. 🙂

1. PLIŠ

 

2. GOLA RAMENA

3. POWER SUIT

4. NALAGANJE PLASTI OBLAČIL

5. VZORCI

Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).