OTVORITEV NOVIH POSLOVNIH PROSTOROV

Nova prelomnica za MARTISE

V ponedeljek, 10. 10. 2016, sva (končno! 🙂 ) uradno otvorili naše nove poslovne prostore na Trnoveljski cesti 2a v Celju, prerezali rdeč trak in začeli novo poglavje. Na enem mestu združeni prostor za stranke, ustvarjalni atelje, pisarne in šivalnica za naju predstavljajo res velik korak naprej, prelomnico, o kateri sva ob ustanovitvi blagovne znamke MARTISE leta 2013 le sanjali.

Zahvaljujeva se vsem, ki ste prišli, ki nama stojite ob strani in naju podpirate, da lahko delava nekaj, kar naju tako veseli in izpopolnjuje. <3

Posebna zahvala gre najožji družini za vso oporo, Jožici Videnšek, ki se je ob pravem trenutku spomnila na naju in na katero se lahko kadarkoli obrneva po nasvet, Hermini Fidler za idejno zasnovo in ogromno pomoč pri preureditvi prostorov in Srednji zdravstveni šoli Celje za pomoč pri izvedbi dogodka.

Kam naprej?

Še vedno želiva ustvarjati predvsem modna in kvalitetna oblačila po merah za moške in ženske, v katerih se boste počutili izjemno dobro in udobno, razvijati blagovno znamko MARTISE (povečati program za moške, dodati kakšno športno kolekcijo in še kaj 😛 ). Da boste kot stranke zadovoljni in se z veseljem vračali po nova, s srcem oblikovana in izdelana oblačila.

V teh prostorih ste vedno dobrodošli, pridite na ogled nove kolekcije in modelov, ki sproti nastajajo ali pa po vaših željah in merah sešijemo in ustvarimo kaj unikatnega posebno za vas. Seveda pa vabljeni tudi le na klepet in kakšno kavico. ☕

MARTISE otvoritev
Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).