PRIPRAVLJENA NA ZIMO

Že imaš topel zimski plašč, da te bo grel čez zimo, ki je nedvomno že tu?  ❅  ❅  ❅

 Si želiš nekaj modnega, unikatnega, kvalitetnega in uporabnega za več sezon, ne le za eno?  ❅  ❅  ❅

 

Izbira pravega zimskega kosa je zagotovo ena najpomembnejših nakupovalnih odločitev hladnejše sezone, zato ti svetujeva, da se tega “izziva” lotiš kar se da premišljeno.

Za navdih si poglej nekaj izbranih MARTISE modelov, spodaj pa si preberi še nekaj najinih nasvetov, ki ti lahko olajšajo nakup.

Če bi se rada z mrzlimi zimskimi dnevi spoprijela v trendi, unikatnem, opaznem in kakovostnem plaščku ali bundi po tvojih merah in željah ter pustila vtis, je MARTISE vsekakor prava izbira. Midve ti bova z veseljem svetovali, kateri kroj bi najbolj pristajal tvoji postavi.

ženski plašč
ženski plašč
ženski plašč

KAKO SE LOTITI NAKUPA?

Preden investiraš v to osrednje zimsko oblačilo, poglej nekaj najinih nasvetov, morda ti kateri pride prav.

 Začni tako, da si zastaviš naslednja vprašanja:

❅ Kaj ti je všeč? (Imaš rada čiste linije in minimalizem ali prereze, kombiniranje materialov, žive barve, vzorce?)

❅ Kakšen je tvoj življenjski stil? (Če tudi pozimi kolesariš, ne izberi predolge dolžine in izgled podredi funkciji, če obiskuješ veliko dogodkov, bi ti prav prišel klasičen model z dolžino čez kolena.)

❅ H kakšnim oblačilom in stilu ga boš kombinirala? (Ali potrebuješ elegantnejšega, ker je večina tvojih oblačil elegantih, morda potrebuješ univerzalnega, ki se ga da kombinirati k službenim in vsakdanjim oblačilom, ali pa potrebuješ še posebno toplega za res mrzle razmere, za dež in sneg?)

❅ Kaj boš nosila spodaj? (Če se rada oblačiš večplastno, bodi pozorna, da se boš v plašču počutila udobno in te ne bo tiščal.)

❅ Boš imela le enega ali več različnih? (Naj se plašči čim bolj razlikujejo med sabo, zato izberi različne barve, dolžine, materiale in kroje.)

❅ Kakšna dolžina bi ti bila najbolj všeč?

❅ Želiš stisnjenega v pasu ali ravno krojenega?

 

KLASIČEN ALI TRENDI

S klasičnim modelom zagotovo ne boš zgrešila, plašč pa bo uporaben za daljše obdobje, zato ti klasiko svetujeva, če raje investiraš v kvaliteten plašč vsakih nekaj sezon.

Lahko pa se odločiš za aktualne trende in izbereš kosmaten plašč. Še vedno so aktualni tudi vojaško inspirirani kroji in “oversized” (preveliki) plašči.

BARVA

Če želiš zimsko oblačilo nositi več sezon, ti predlagava, da izbereš nevtralno in ne preveč vpadljivo barvo, saj se živih barv in močnih vzorcev prej naveličamo. Uporabne barve so črna, različne sive, temno modra, temno zelena in rjavi zemeljski toni. To sezono so trendi tudi beli in svetlo bež plašči.

Če že imaš plašče v nevtralnih barvah, pa si privošči kakšen odštekan “statement” kos, morda v bordo rdeči, pastelno roza ali pastelno modri.

Ne pozabi, da je najpomembnejša kvaliteta, saj potrebujemo predvsem topla oblačila, ki nas bodo grela ob zimskih radostih. Da se boš z veseljem in nasmehom na obrazu podala tudi v najhladnejše dni in brezskrbno uživala v čarih zime.

❅ WE DARE YOU TO TRY MARTISE ❅

Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).