PRVI VTIS

ZAKAJ JE POMEMBNO, KAKO SE OBLAČIMO?

Se strinjaš z nama, da je prvi vtis pomemben?

In ali ne bi bilo super, da bi vsakodnevno nosila oblačila, ki bi o tebi že na prvi pogled sporočala, da si uspešna, odločna, samozavestna ženska?

Brian Tracy, ena največjih avtoritet na področju poslovne in osebne uspešnosti na svetu, v svoji knjigi Million Dollar Habits govori ravno o tem, o pomembnosti prvega vtisa.

Ljudje smo zelo vizualna bitja. Po raziskavah sodeč naj bi si oblikovali mnenje o osebi že v prvih 30 sekundah. Večino informacij tako dobimo na podlagi človekove zunajosti. Naše misli skušajo v nadaljevanju spoznavanja le upravičiti naše že oblikovano mnenje.

 Vemo, kako težko je spremeniti in popraviti prvi vtis. Zakaj bi zapravila priložnost že na začetku?

95 % prvega vtisa si sogovornik ustvari na podlagi tvojih oblačil, saj le ta prekrivajo 95% tvojega telesa (tudi kadar je vroče :D). Z oblačili si odpiraš ali zapiraš vrata. Pri uspehu je pomembno prav vse! Vsaka podrobnost nam lahko koristi ali škodi, lahko nas usmerja proti cilju ali stran od njega. Če imaš zase velike ambicije, če si želiš od življenja veliko, začni o sebi razmišljati kot o znamki, ki jo moraš čim bolje predstaviti svetu. Kaj sporočajo o tebi tvoja trenutna oblačila in stil? Ne veš? Vprašaj sebe in vprašaj bližnje. Kako bi te na podlagi tvoje fotografije opisali ljudje, ki te ne poznajo? In kakšne bi morale biti tvoje navade oblačenja, hoje, govora in obnašanja, da bi te drugi ljudje opisali na najbolj pozitiven in laskav način? Izgledaj na delovnem mestu kot zmagovalka. Trži se kot vredna in pomembna oseba s čudovito prihodnostjo, ki je usmerjena naprej. Posveti dvakrat toliko časa premišljanju o oblačilih in kupi dvakrat manj. Izberi kvaliteto pred kvantiteto. Verjemi, da se na dolgi rok izplača!

 IZGLEDAJ KOT ZMAGOVALKA, POSTANI ZMAGOVALKA

Kako izgledajo najuspešnejši ljudje na tvojem področju in kako se oblačijo tvoji vzorniki? Oblači se tako, kot bi se oblačila za svojo idealno službo. Oblači se priložnostim primerno in pomisli, kakšno oblačilo bi ti najbolje pomagalo v situaciji, ki te zagotovo čaka čez dan. Boš z oblačilom oddala sporočilo o sebi, ki ga želiš oddati? Oblači se za uspeh.

Glej na oblačila kot na dobre prijatelje, ki ti pomagajo, da se pokažeš v svoji najboljši luči. Da se v njih počutiš drzno, odlično, udobno, pozitivno …

Pokaži, kako edinstvena oseba si. Pokaži, da si nežna, pokaži, da si ljubeča, pokaži, da si samozavestna in odločna.

Osebni stil je zelo povezan z blagovno znamko MARTISE. Želiva, da skozi njo z najino pomočjo izraziš sebe in pokažeš svojo osebnost.

Naj premišljeno oblačenje postane tvoja navada. Prepričani sva, da bo to povečalo tvojo poslovno uspešnost.

 

I DARE YOU TO TRY
Martina

prvi vtis
Brez komentarjev

Pustite sporočilo

Vašega e-poštnega naslova ne bomo objavili.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Šmihelska cesta 1
3330 Mozirje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 – 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).