ŽELIMO TE OBLAČITI V MOČ, DA SI DRZNEŠ POSTAJATI NAJBOLJŠA VERZIJA SEBE

IN S TEM IZBOLJŠEVATI KAKOVOST TVOJEGA ŽIVLJENJA.

We dare you to try MARTISE.

Si drzneš poskusiti?

TE ZANIMA, KAKO?

Tako, da oblikujemo in izdelujemo oblačila, prilagojena le tebi: tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam.

Z oblačili želimo poudarjati tvojo individualnost in edinstvenost, da si samozavestno drzneš poskusiti vse tisto, kar te bo pripeljalo do izboljšanega življenja. Ker si srce blagovne znamke MARTISE in razlog, da lahko razvijamo svojo strast.

 

OBLAČIMO TE V MOČ:

Verjamemo, da so z ljubeznijo oblikovana in narejena oblačila prepojena s posebno energijo, ki ti da moč, pogum, samozavest in samozaupanje. Želimo, da vse to občutiš, ko imaš oblečena MARTISE oblačila.

Želimo te spodbujati, da si postavljaš drzne cilje. Te navdihovati, da poskusiš še dlje. Ker zmoreš več, kot si misliš. Zato si drzni postajati najboljša verzija sebe.

 

OBLJUBA:

Da tudi sebi postavljamo drzne cilje. Da delamo po svojih najboljših močeh. Naša odgovornost je, da skušamo biti vedno boljše, se nadgrajevati, izobraževati in rasti. Da sebi in tebi dvigujemo in izboljšujemo kvaliteto življenja. Da se trudimo postajati najboljša verzija sebe. Da ne pozabimo, da smo začele in vztrajamo zaradi strasti in ljubezni, ki jo čutimo do oblikovanja in ustvarjanja oblačil.

Urška, Martina, Saša, Veronika, Simona, Tatjana

 

VREDNOTE:

Spodbujamo rast, napredek, razvoj, pozitiven pogled na življenje, zadovoljstvo, dobro počutje, dobro samopodobo, samoljubezen in ljubezen do ljudi. Sprejemamo in občudujemo individualnost, različnost, drugačnost. Gradimo na strasti, dobrosrčnosti in ljubečih medsebojnih odnosih.

MARTISE

Oblikujemo in izdelujemo kolekcije športno-elegantnih vsakodnevnih (ready-to-wear) ženskih oblačil, ki ti dajo moč, da si drzneš postajati najboljša verzija sebe. Posamezen model individualno prilagodimo tebi: tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam.


 

Sva mati in hči, Urška in Martina Marolt, modni oblikovalki in navdušeni rekreativni tekačici. Preplet dveh različnih svetov (večletnih izkušenj in mladostne želje po kreativnem izražanju) je globoko vtisnjen v najino blagovno znamko MARTISE, ki sva jo ustanovili leta 2013.

Združujeva poslovno in privatno, elegantno in športno, fino in casual, kvalitetno in udobno, klasično in modno. Kombinirava različne teksture, vzorce in dolžine ter iščeva lepoto v kontrastih in nasprotjih. MARTISE oblačila so v koraku z modnimi trendi, hkrati pa so nosljiva več sezon. Neizmerno uživava, ko elegantne, poslovne stajlinge spreminjava v bolj športne in sproščene, saj športna elegantnost izžareva najino osebnost.  Želiva, da so oblačila iz MARTISE kolekcij vsestranska in res uporabna. Oblačila, ki jih lahko uporabljaš za različne priložnosti vsak dan v tednu. Da jih lahko oblečeš zjutraj, nosiš v službi, na sestankih, kjer boš elegantno službena in športno sproščena na klepetu s prijateljicami po službi. Da istemu stajlingu nizke čevlje samo zamenjaš s petami in dobiš outfit za poslovni sestanek ali okusno večerjo. Da lahko udobno potuješ.

Želiva, da se v MARTISE oblačilih počutiš samozavestno, elegantno urejeno in športno udobno čez cel dan. Da se MARTISE oblačila prilagajajo tebi (tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam), da se lahko sama nemoteno osredotočiš na doseganje zastavljenih ciljev. In si oblečena v moč drzneš postajati najboljša verzija sebe.

Pod skrbno roko najine ženske ekipe so MARTISE oblačila izdelana v v naši šivalnici na Trnoveljski cesti 2a v Celju. Verjamemo, da se ljubezen, ki jo namenimo oblikovanju in izdelavi vsakega kosa, prenese z oblačilom naprej. Obsedene smo z vrhunskim prileganjem oblačil, zato ves čas izboljšujemo kroje in je naš glavni cilj, da dobiš oblačilo, ki ti je res prav. Z investiranjem v MARTISE oblačila tako dobiš individualno kolecijo, prilagojeno le tebi in moč, da si drzneš postajati najboljša verzija sebe.


Prav tako izdelujemo ostala ženska oblačila po meri (za posebne priložnosti, poroke, maturantske plese …), moška oblačila po meri (poslovne obleke, hlače, suknjiče, srajce …). Modele individualno prilagodimo tebi: tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam.Oblikujemo tudi celostne podobe in izdelujemo uniforme zaposlenih v različnih podjetjih, kjer se zavedate pomembnosti unikatnega izgleda, ki sovpada z edinstvenostjo vašega podjetja.


Oblačila vas in vaših uslužbencev so del prvega vtisa, ki si ga izoblikuje vaša stranka o vašem podjetju. Drznite si poskrbeti, da bo unikaten, individualno prilagojen in brez besed govoril o odličnosti vašega podjetja.

MARTISE
KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Trnoveljska cesta 2a
3000 Celje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).