Politika varovanja osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina MARTISE se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Studio Urška Marolt s.p. za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev MARTISE spletne trgovine.

Pri registriranih članih se shranjuje:

 • ime in priimek,
 • primarni naslov in naslove za dostavo,
 • kontaktni telefon,
 • državo prebivališča,
 • e-poštni naslov, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Studio Urška Marolt s.p. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in za ostalo potrebno komunikacijo.

Podatki uporabnika niso v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Komunikacija

Spletna trgovina MARTISE z uporabnikom stopi v stik s pomočjo komunikacijskih orodij na daljavo, razen, če temu uporabnik odločno nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • kot oglasna sporočila so označena jasno in nedvoumno,
 • pošiljatelj je jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike so označene kot takšne
 • jasno določeni pogoji udeležbe v akcijah,
 • jasno je predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • v kolikor uporabnik ne želi prejemati oglasnih sporočil, ponudnik to strogo spoštuje

Izražanje mnenj / komentarjev uporabnika

Mnenja / komentarji uporabnikov ter recenzije izdelkov, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti trgovine, ki so namenjene družbeni skupnosti uporabnikov.

Spletna trgovina MARTISE omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo jih odgovorne osebe za vsebino pregledajo.
Spletna trgovina MARTISE ne bo objavila mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi ali po mnenju odgovornih za spletno trgovino, ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih.
Odgovorno osebje spletne trgovine ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v skladu z poslovnim interesom podjetja Studio Urška Marolt s.p., vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah.
Avtor mnenja izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih, etičnih in moralnih ter avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje.
Te pravice se časovno neomejeno prenašajo na spletno trgovino MARTISE.

Kdo ali kaj prevzema odgovornost?

Spletna trgovina MARTISE se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh.
Lastnosti artiklov, rok dobave ali cena se, kljub temu, lahko spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh.
V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Spletna trgovina MARTISE ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci.
Vodja spletne trgovine, mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva.
Studio Urška Marolt s.p. ne odgovarja za informacije v mnenjih in ne prevzema kakršnekoli odgovornosti za informacije, ki izvirajo iz mnenj.

Spletna trgovina MARTISE zagotavlja natančne fotografije prodajnih artiklov, ki predstavljajo njihove lastnosti, prednosti, obliko in barvo.
Studio Urška Marolt s.p. si pridružuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Pritožbe in spore – rešuje Zakon o Varstvu Potrošnikov

Studio Urška Marolt s.p. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.
Spletna trgovina MARTISE se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost, vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po telefonu ali elektronski pošti.
Pritožba se odda prek e-poštnega naslova martise@martise.eu.
Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Spletna trgovina MARTISE se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora.
Kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem.
Zato si spletna trgovina MARTISE prizadeva po svojih najboljših močeh sporazumno rešiti vse morebitne spore.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Trnoveljska cesta 2a
3000 Celje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).