Oblikujemo in izdelujemo kolekcije športno-elegantnih vsakodnevnih (ready-to-wear) ženskih oblačil, ki ti dajo moč, da si drzneš postajati najboljša verzija sebe. Posamezen model individualno prilagodimo tebi: tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam.


 

Sva mati in hči, Urška in Martina Marolt, modni oblikovalki in navdušeni rekreativni tekačici. Preplet dveh različnih svetov (večletnih izkušenj in mladostne želje po kreativnem izražanju) je globoko vtisnjen v najino blagovno znamko MARTISE, ki sva jo ustanovili leta 2013.

Združujeva poslovno in privatno, elegantno in športno, fino in casual, kvalitetno in udobno, klasično in modno. Kombinirava različne teksture, vzorce in dolžine ter iščeva lepoto v kontrastih in nasprotjih. MARTISE oblačila so v koraku z modnimi trendi, hkrati pa so nosljiva več sezon. Neizmerno uživava, ko elegantne, poslovne stajlinge spreminjava v bolj športne in sproščene, saj športna elegantnost izžareva najino osebnost.  Želiva, da so oblačila iz MARTISE kolekcij vsestranska in res uporabna. Oblačila, ki jih lahko uporabljaš za različne priložnosti vsak dan v tednu. Da jih lahko oblečeš zjutraj, nosiš v službi, na sestankih, kjer boš elegantno službena in športno sproščena na klepetu s prijateljicami po službi. Da istemu stajlingu nizke čevlje samo zamenjaš s petami in dobiš outfit za poslovni sestanek ali okusno večerjo. Da lahko udobno potuješ.

Želiva, da se v MARTISE oblačilih počutiš samozavestno, elegantno urejeno in športno udobno čez cel dan. Da se MARTISE oblačila prilagajajo tebi (tvoji postavi, življenjskemu stilu in željam), da se lahko sama nemoteno osredotočiš na doseganje zastavljenih ciljev. In si oblečena v moč drzneš postajati najboljša verzija sebe.

Pod skrbno roko najine ženske ekipe so MARTISE oblačila izdelana v v naši šivalnici na Trnoveljski cesti 2a v Celju. Verjamemo, da se ljubezen, ki jo namenimo oblikovanju in izdelavi vsakega kosa, prenese z oblačilom naprej. Obsedene smo z vrhunskim prileganjem oblačil, zato ves čas izboljšujemo kroje in je naš glavni cilj, da dobiš oblačilo, ki ti je res prav. Z investiranjem v MARTISE oblačila tako dobiš individualno kolecijo, prilagojeno le tebi in moč, da si drzneš postajati najboljša verzija sebe.

MARTISE
KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Trnoveljska cesta 2a
3000 Celje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).