Naročanje v spletni trgovini MARTISE poteka v slovenskem jeziku prek interneta 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izdelke se lahko izbira in naroča iz seznama izdelkov na spletnih straneh. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Cene na spletu so praviloma enake kot v fizični maloprodajni mreži. Izjema so posebne akcijske ponudbe, ki so pripravljene izključno za MARTISE.

Cene artiklov

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji končni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Plačilne in kreditne kartice

Spletna trgovina MARTISE sprejema naslednje plačilne in kreditne kartice:

  • Activa
  • Visa
  • Mastercard
  • Diners Club

Strošek provizije plačilnih kartic, prevzema podjetje Studio Urška Marolt s.p.

Načini plačila

Spletna trgovina MARTISE omogoča naslednje načine plačila:
• plačilo po predračunu (UPN nalog) s plačilno/kreditno kartico (Diners Club, Mastercard, Visa, Activa);

Upravitelj spletne trgovine MARTISE kupcu ob nakupu izda račun z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil>Moja naročila), dostopna v vsakem trenutku.

Darilni boni

Darilni bon je izkazni papir, ki ga Studio Urška Marolt s.p. izda proti plačilu v obliki listine ali v elektronski obliki.
Vsak darilni bon je označen z unikatno promocijsko serijsko številko/kodo. Podjetje Studio Urška Marolt s.p.  izdano promocijsko kodo sprejema kot plačilno sredstvo v spletni trgovini MARTISE in na svojih prodajnih mestih. Veljavnost in unovčitev darilnega bona je 2 leti od izdaje bona (razen v primeru, ko je na bonu to označeno drugače).

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv v celotnem znesku.
V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona imetnik, kupec razliko doplača.
V kolikor je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se razlika kupcu ne povrne.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Trnoveljska cesta 2a
3000 Celje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).