Postopek nakupa

1. Korak – Izbor in dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico

V spletni trgovini lahko izbirate med izdelki in njihovimi različicami v menijih. Naročilo lahko oddate katerikoli dan v letu ob katerikoli uri. Zraven izdelka je navedena tudi točna cena in informacija o tem, če je izdelek na zalogi ali bo izdelan po naročilu. Izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb >DODAJ V KOŠARICO<. Če ste z nakupovanjem zaključili, kliknite na gumb >NADALJUJ NA BLAGAJNO<. Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb >POSODOBI KOŠARO<.
V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov.  Tu si lahko v vsakem trenutku ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek iz košarice.

2. Korak – Registracija ali vpis uporabnika

Ko ste v košarico dodali vse želene izdelke, nadaljujete na naslednji korak, kjer vpišete podatke za začetek naročila.

Registracija kupca za uspešen nakup ni obvezna, je pa zaželjena. Vnešeni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in se bodo uporabljali le za obdelavo kupčevih naročil. Uporabnik lahko na spletnem mestu www.martise.eu kadarkoli in zaradi kakršnegakoli razloga s pisnim obvestilom prekine registracijo.

3. Korak – Naslov za dostavo

V tretjem koraku sledi vpis oziroma pregled kontaktnih podatkov za dostavo. Registrirani uporabniki spletne prodajalne v tem koraku preverite že vpisane kontaktne podatke. Obvezen je vnos telefonske številke za dostavo. Kliknite na >PREBRAL/-A SEM IN STRINJAM SE S POGOJI POSLOVANJA SPLETNE STRANI<  ter nadaljujte na naslednji korak.

4. Korak – Potrditev naročila, predračun in plačilo

Nabava spletne trgovine MARTISE preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi s poslanim e-mailom oziroma v izjemnih situacijah (napaka sistema, napačna zaloga) naročilo zavrne z obvestilom in navedenim razlogom. Za preverjanje podatkov ali zagotovitev točnosti naročila, ima odpremna služba MARTISE kupca pravico poklicati ali kontaktirati preko elektronske pošte. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom MARTISE je na stopnji potrjenega naročila sklenjena.

Plačate z nakazilom na račun Studio Urška Marolt s.p. po predračunu preko UPN naloga na pošti ali banki. Podatke, potrebne za nakazilo, prejmete po elektronski pošti skupaj s predračunom. Naročilo rezervirate do plačila predračuna (najdlje 5 dni od potrditve naročila, kasneje dobavljivosti blaga ne zagotavljamo).

5. Korak – Dostava

Naročilo kupca ekipa spletne trgovine MARTISE praviloma pripravi in odpremi na pošto v roku 3 delovnih dni oz. izjemoma v daljšem času, o čemer predhodno obvesti kupca.

Spletna trgovina MARTISE bo za odpremo blaga pooblastila Pošto Slovenije ali DPD, z dostavnim časom največ 6 delovnih dni.  Svojo pošiljko boste tako prejeli najkasneje v 9 delovnih dneh od oddaje naročila (razen v primeru izdelkov z označbo >PO NAROČILU<, ki bodo odposlani v roku 14 delovnih dni).  V kolikor pošiljke v predvidenem času ne prejmete, nas nemudoma kontaktirajte.

Paket bo poleg naročenega blaga vseboval račun in obrazec za vračilo izdelkov.

 

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in se ne razlikuje glede na vrednost naročila:

Poštnina znotraj Slovenije:

Vrednost naročila  – poštnina do 5 kg znaša 4 € (DDV je vključen)

Osebni prevzem v ateljeju MARTISE (Trnoveljska cesta 2a, 3000 Celje) – poštnina se ne obračuna, ni stroškov obdelave.

Poštnina države EU:

Vrednost naročila – poštnina do 5 kg 20,83€ + DDV

Poštnina za države izven EU:

Poštnina za države izven EU se obravnava individualno. Preko elektronske pošte vas bomo obvestili o strošku dostave in uredili potrditev naročila. Stroški carine niso vključeni, odgovornost zanje prevzema kupec.

 

Vračilo blaga in reklamacije:

Potrošnik ima pravico v 14-ih koledarskih dneh od prevzema blaga odstopiti od pogodbe in vrniti izdelek (s sporočilom na mail martise@martise.eu).  Za prvi dan šteje dan po prejetju blaga. Blago, ki ga je kupec že prejel in od pogodbe odstopa, mora  vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14-ih koledarskih dni.

Vračilo plačila bo ponudnik opravil takoj, ko je to mogoče oz. najkasneje v 30-ih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, vračilo se izvede izključno na potrošnikov TRR račun.

Kupec blago pošlje v originalni embalaži, priporočeno na svoje stroške, na naslov  Studio Urška Marolt s.p., Trnoveljska cesta 2a, 3000 Celje. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, artiklov ne sme uporabljati. Vrnjeno blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini (razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec). V kolikor bo izdelek neprimerno zavarovan in se bo med transportom poškodoval, bo za to odgovarjal potrošnik, prodajalec pa mu ni dolžan vrniti kupnine.

Možnost vračila ne velja za blago, ki je bilo izdelano posebej po željah kupca, ali za blago, ki je že bilo uporabljeno in iz higienskih razlogov ni primerno za nadaljno prodajo.

Če je potrošnik prejel napačno ali poškodovano blago,  bo izdelek ponudnik brezplačno zamenjal. Ponudnik bo kril stroške dostave, ne krije pa stroškov vračila reklamiranega blaga, če napaka ni njegova krivda. Podjetje Studio Urška Marolt s.p., ne odgovarja za napake, ki se pokažejo po šestih mesecih od dneva prejetega blaga.

(**) VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK: V primeru, da ob prevzemu pošiljke opazite, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, sprožite postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili). Poštni uslužbenec bo izpolnil Zapisnik o poškodovani pošiljki. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

KONTAKT

Studio Urška Marolt s.p.
Urška Marolt
+386 41 637 884

Šolska ulica 28
3330 Mozirje

 

FOLLOW US ON

MARTISE ATELJE

Trnoveljska cesta 2a
3000 Celje

Delovni čas:
PONEDELJEK-PETEK
7.00 - 15.00

Ostali termini za stranke tudi po dogovoru
(041 637 884).